Monday, March 9, 2009

Vorstitegu




Eelmise aasta septembris tekkis meil mõte et teeme ise vorsti. Mõeldud tehtud. Tellisime soolikad ja täidiseks panime küüslaugu, sibula, sidrunipipra ja soolaga maitsestatud põdrast tehtud hakkliha. Vorstid tulid välimuselt täitsa kobedad kuigi hakkliha on soolde keeruline toppida. Siis tekkis meil mõte et paneme need vorstikesed suitsuahju... Vot sellest ei tulnud midagi head :) Seepärast jäi pilt ka tegemata!

5 comments:

  1. Kust pagana kohast sa neid soolikaid tellisid? Ma olen ka tahtnud ise vorsti teha, aga soolikate puudumise taha on asi ka jäänud..

    ReplyDelete
  2. Soolikadega on tegelikult lihne Rakvere lihakombinaadil on toode "Sea kõversool"- puhastatud ja soolatud soolikad :)

    ReplyDelete
  3. Kus poes neid müüakse või peab neid Rakvere lihakombinaadist ostma minema?

    ReplyDelete
  4. mina lasin ühel kauplusel omale tellida. Kohe kaks pakki. ühes pakis on 15 m. Üks pakk ootab grillhooaega. Siis proovime grillvorsti teha :)

    ReplyDelete
  5. Kuidas saab need kõversooled selliseks, et saaks täidist sisse toppida- pakis ju selline plönn- kas leotan, aga kui kaua??
    Täidis juba ootel....

    ReplyDelete