Saturday, February 25, 2012
Tort Isamaale :)
Rullbiskviit:
6 muna
6 spl sukrut
6 spl jahu
vanilli
täidiseks haput moosi
Vahusta munakollane koos suhkru ja vanilliga. Vahusta munavalge. Sega valge ja kollane ettevaatlikult jahuga. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 170 kraadi juures 15 minutit. Keera rullbiskviit kokku soojalt.
Täidis:
400ml vahukoort
400g vaarikajogurit ( Farmi koorene vaarikajogurt)
vaarikatoormoosi
pakk lehtzelatiini
Kate:
400g kohupiima
suhkrut
400g martsipani
tumedat sokolaadi
Aselta lehtzelatiin külma vette. Vooderda kauss rullbiskviidi tükkidega. Vahusta vahukoor, sega juurde vaarikajogurt ja vaarikatoormoos. Pigista zelatiinilehtedest vesi välja ja lahusta tilgas kuumas vees või mahlas. Kalla lahustunud zelatiin vahukoore hulka ja sega segu hoolikalt. Kalla segu rullbiskviidiga vooderdatud kaussi ja kata ka pealt rullbiskviidiga.
Sega kohupiimakreem suhkruga. Kata kogu tort nii pealt kui külgedelt kohupiimakreemiga.
Rulli martsipan õhukeseks ja tõsta taignarulli abil tordile. Kaunista martsipani ja sokolaadiga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment